Την ανασυγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) Ηπείρου, στην έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, ως εξής:

Ορίζουμε:

Πρόεδρο του συμβουλίου τον κ. Μιχάλη Ηλία του Ευστρατίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ70, Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, με αναπληρώτριά του την κ. Βασιλείου Κλεοπάτρα του Νικολάου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ 70, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.

Αντιπρόεδρο και τακτικό μέλος την κ. Λογοθέτη Σταματούλα του Γεωργίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ02 Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, με αναπληρωτή της τον κ. Μητσιώνη Βασίλειο του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ86, Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας.


Τακτικό μέλος την κ. Χατσίδου Αφροδίτη του Δημητρίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ03, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Ηπείρου, με αναπληρώτριά της την κ. Ατματζίδου Άννα του Θεοχάρη, Ε.Ε.Π. κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών, του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Άρτας.


Τακτικό μέλος τον κ. Παπαζήση Χρήστο του Χαραλάμπους, εκπ/κό κλάδου ΠΕ70, Προϊστάμενο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Άρτας, με αναπληρώτριά του, την κ. Χατζηπέτρου Πασχαλίνα του Δημητρίου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ03, Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς.
Τακτικό μέλος την κ. Γεδεών Ιωάννα του Κωνσταντίνου, εκπ/κό κλάδου ΠΕ88.05, Δ/ντρια του ΕΝΕΕΓΥΛ Ιωαννίνων, με αναπληρωτή της τον κ. Μασούρα Στέφανο του Μιχαήλ, εκπ/κό κλάδου ΠΕ70, του 2ου ΔΣ Άρτας.

Ως Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε την κ. Κοντοδήμου Αγγελική του Βασιλείου, κλάδου ΠΕ Διοικητικός-Οικονομικός, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου, με αναπληρώτριά της την κ. Λεοντάρη Μαρία του Ευαγγέλου, κλάδου ΠΕ Διοικητικός-Οικονομικός, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Η θητεία των ως άνω τακτικών και αιρετών μελών του συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.

youtube logo

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Σχολικό έτος 2023 2024

1ο ΣΥΜΠΟΣΙO

ΦΟΡΕΙΣ 1

BLOG

DIAYGEIA

govgr

Xartis Sxoleiwn PSD

Αναζήτηση

myschool

Κυβερνοασφάλεια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SCH

BULLYING 1

ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ2

Arxeia proigoumenwn etwn