«Ανακοίνωση σχετικά με την τοποθέτηση των λειτουργικά υπεράριθμων, των νεοδιόριστων, των ευρισκόμενων στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, των αποσπασμένων και των προς απόσπαση εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, για το διδακτικό έτος 2023-2024»

 

Ανακοινώνεται ότι, η υποβολή δηλώσεων – αιτήσεων των λειτουργικά υπεράριθμων, των νεοδιόριστων, των ευρισκόμενων στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής, των αποσπασμένων από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. και των προς απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. εκπαιδευτικών θα υλοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των αποσπάσεων αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.

Διευκρινίζεται δε ότι, οι διαδικασίες εξέτασης των δηλώσεων – αιτήσεων και τοποθέτησης των εκπαιδευτικών από το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Άρτας θα πραγματοποιηθούν με την κάτωθι σειρά:

  1. Διαδικασία εξέτασης δηλώσεων και προσωρινής τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών.
  2. Διαδικασία εξέτασης δηλώσεων και προσωρινής τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.
  3. Διαδικασία εξέτασης δηλώσεων και προσωρινής τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά των ευρισκόμενων στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Άρτας εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής.
  4. Διαδικασία εξέτασης δηλώσεων και προσωρινής τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά των αποσπασμένων από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. και των προς απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Άρτας εκπαιδευτικών.

Ωστόσο, η πρόσκληση εκπαιδευτικών Γενικής και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης όλων των κλάδων και ειδικοτήτων για υποβολή αιτήσεων αποσπάσεων εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Άρτας θα προηγηθεί των ανωτέρω διαδικασιών ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μοριοδότηση των εκπαιδευτικών από την Υπηρεσία μας.

Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής που βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Άρτας και που αποσπάστηκαν από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε. στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Άρτας, θα κληθούν να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης με νεότερη πρόσκλησή μας.

 

Εκ της Γραμματέως του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Άρτας

youtube logo

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ANAKOINWSEIS

1ο ΣΥΜΠΟΣΙO

ΦΟΡΕΙΣ 1

BLOG

DIAYGEIA

govgr

Xartis Sxoleiwn PSD

Αναζήτηση

myschool

Κυβερνοασφάλεια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SCH

BULLYING 1

ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ2

Arxeia proigoumenwn etwn